Joulutorin suunnittelu ja mökkien vuokraus on aloitettu

Kirjoittaja - 17.07.2018

LAPPEENRANTA Joulutorin suunnittelu on aloitettu ja mökkien vuokraus on alkanut. Joulutori avautuu Marianaukiolla 7.12.2018 ja on viimeistä päivää avoinna 22.12. Joulutorin tuottajaksi on valittu lappeenrantalainen ideointi- ja tapahtumatoimisto Mimmone oy. Lappeenrannan tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio kertoo, että Joulutorin mökkien vuokraus ja koko Joulutori toteutetaan nyt valitun tuottajan toimesta. 
 
– Ideointi- ja tapahtumatoimiston tuotannon takana toimivat Joulutorin tuotannossa jo aiemminkin kunnostautuneet Minna Leinonen ja Virve Turkia
 
– Avaamme Joulutorin verkkosivut nyt heinäkuussa. Ensimmäisenä tehtävänä on markkinoida myyntipaikkoja myyjille ja etsiä vetovoimaisia myyntituotteita Joulutorille. 
 
Lappeenrannan Joulutori punaisine myyntimökkeineen on ollut jo vuodesta 2013 alkaen jatkunut perinne. Joulutori järjestettiin viime vuonna ensimmäisen kerran Marianaukiolla. 
 
– Näyttäisi siltä, että tämä oivallinen aukio on lunastanut täällä paikkansa jouluisena tapahtumapaikkana ihmisten ja koko kaupungin sydämessä, Jorma Kallio sanoo. 
Mökkien vuokraukseen ja vuokrauskäytäntöihin liittyvät tiedot löytyvät Joulutorin verkkosivustolta www.lappeenrannanjoulutori.fi

Lähde: Lappeenrannan kaupunki

Merkitty tunnisteella

Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background