Paikallisliikenteen talviaikataulukaudelle tulee muutoksia

Kirjoittaja - 27.07.2018

LAPPEENRANTA Lappeenrannan paikallisliikenteessä siirrytään talviaikatauluihin koulujen alkaessa 9.8.2018. Samassa yhteydessä aikatauluihin tulee kaupunkikehityslautakunnan hyväksymiä muutoksia.

Suurimpina muutoksina on linjan 3 aikataulujen muuttuminen ja osan linjan 1 vuoroista muuttuminen linjaksi 1Z.

Linjalla 3 on tullut lisäaikaa johtuen viime talven myöhästymisistä ja tämän vuoksi vuorojen lähtöajat ovat muuttuneet koko linjalla. Linja 3K reitti muuttuu siten, että se kulkee Puhakankadulta Ratakadun kautta linjan 3 reittiä keskustaan ja sieltä Kivisalmeen.

Linjalla 1 ajaa yksi auto keskustan ja Skinnarilan välillä niin, että se kääntyy aina keskustassa ympäri. Nämä vuorot muuttuvat linjatunnukseksi 1Z, josta näkee suoraan, että vuoro ei jatka keskustasta Kiiskinmäen suuntaan. Vuorojen reitti muuttuu keskustassa kulkemaan Lappeenkadun kautta. Näiden vuorojen määrä pysyy ennallaan, mutta linjatunnus vaihtuu.

Linjan 2 ilta-aikataulussa lähtöajat keskustan ja Hovinpellon välillä muuttuvat. Tällöin Lauritsalan ja keskustan välillä kulkee linjat 1 ja 2 tasaisin puolen tunnin välein.

Tarkat aikataulut näkyvät kotitalouksiin jaettavissa aikatauluissa sekä kaupungin kotisivuilla. Linjojen reittikartat ja aikataulut löytyvät www.lappeenranta.fi/joukkoliikenne.

Lähde: Lappeenrannan kaupunki


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background