LPRHC Festien rakentaminen on aloitettu

Kirjoittaja - 30.07.2018

LAPPEENRANTA LPRHC Fest 2018 on tulevana perjantaina ja lauantaina järjestettävä festivaali, joka keskittyy hardcore-, punk- ja räp-musiikkiin. Festivaali pidetään jälleen Lappeenrannan Huhtiniemessä. Huhtiniemen laskettelurinteen nurmialue on todettu toimivaksi parin viime vuoden aikana.

Rakentaminen aloitettiin maanantaina helteisissä olosuhteissa. Radio Saimaa tavoitti rakennusvastaava Heikki Takkisen juttutuokioon keskipäivän paahteessa. Skinnarilalainen Takkinen totesi rakennustöiden lähteneen käyntiin hyvin ja rauhallisesti.

-Tänään rakennetaan aitaa ja puretaan alueelle saapuvaa tavaraa. Teltat, sähköt ja vedet alkaa olla alueella, tiistaina tulee vielä puutavaraa. Keskiviikkoon mennessä pitäisi olla sitten kaikki muu kunnossa, kun aloitetaan pystyttämään päälavaa. Audio on odotettavissa torstaina.

Takkinen arvelee hommien lutviutuvan tänäkin vuonna aikataulullaan, tosin useimmiten lopussa tulee todennäköisesti aina vähän kiire.

-Odotan festareilta ensisijaisesti hyvää säätä – ja ihmisiä. Täällä on paljon tuttuja sekä tekemisen meininki.  En nyt keksi asiaa, mikä nää festit voisi pilata.

Mitä todennäköisimmin tulossa on jälleen varsin mainiot kekkerit.


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background