Bablo esiintyy Asemaravintola Resiinassa perjantaina

Kirjoittaja - 31.07.2018

LAPPEENRANTA Pitkän linjan iskelmä- ja rocklaulaja Bablo, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan, esiintyy perjantaina Asemaravintola Resiinassa. Bablo on kiertänyt Suomea jo yli 25 vuoden ajan, sekä levyttänyt koko joukon tunnelmaa tihkuvia kappaleita. Näistä tunnetuimpia ovat muun muassa ReissumiesKauas vuorten taa (Whiskey in the Jar), Paikka auringossaKaipaanTaivas sinivalkoinen (Jersey Girl) ja Mies joka ei koskaan tanssi.

Monipuolinen artisti on ollut mukana esimerkiksi Syksyn sävelessä ja Tangomarkkinoiden finaalissa vuonna 2013.

Lauluntekijäin ilta 03.08.2018 perjantaina klo. 20.00

 


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background