Kulttuuritila Nuijamiehessä tullaan jälleen näkemään elokuvia

Kirjoittaja - 05.08.2018

LAPPEENRANTA Kulttuuritila Nuijamies ry lupailee kulttuuritoiminnan henkiin herättelyä syksyä kohden mentäessä. Salin etuosassa punaiset penkit odottelevat vielä puhdistamista ja paikoilleen asentamista. Ensimmäinen elokuva uudessa Kulttuuritila Nuijamiehessä tullaan näkemään jo syyskuussa. Toivo vahvan elokuvakulttuurin paluusta Lappeenrannankin perukoille on alkanut heräilemään elokuvaharrastajien keskuudessa. Ainakin kaikki epäviralliset maanalaiset elokuvakerhot voivat viimein aktivoitua tullen esiin kellariprojektoriensa takaa, sillä Kulttuuritila Nuijamies on nyt vuokrattavissa harrastajaryhmille erittäin edulliseen hintaan. Kulttuuritilan Nuijat suunnittelevat valmiiseen tilaan tulevan noin 350 asiakaspaikkaa.

Lisäksi kulttuuritila on vuokrattavissa kenelle tahansa kaupunkilaiselle myös arkipäivisin vaikkapa kokous- tai kurssityyppiseen toimintaan sekä erilaisille koulutus- tai harrastajaryhmille. Nuijamiehen nostalgisessa, peilikattoisessa aulassa ravintola Avot Sie! aloittaa pian kahvilatyyppisen toimintansa. Nuijamiesryhmältä voidaan odottaa värikästä syyskautta erilaisten tapahtumien osalta.

Nuijamiehen julkisivukin on pian saamassa takaisin palasen alkuperäistä ulkonäköään. Tämä tulee varmasti piristämään arvokkaan suojelukohteen ohi kulkevia kaupunkilaisia. Toki korttelin kaavoitus on vielä kesken, ja tarkkaa tietoa rakennuksen kevätkauden kohtalosta ei vielä ole varmistettu.


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background