Imatran Pallo-Veikot jatkaa Superpesiksessä ensi kaudella

Kirjoittaja - 13.08.2018

IMATRA Imatran Pallo-Veikot voitti sunnuntaina Superpesiksestä varmuudella putoavan Oulun Lipon Ukonniemessä 2-0 (8-0, 8-2). Voitto tarkoitti samalla sitä, että teoreettinenkin mahdollisuus karsintoihin ajautumisesta väistyi ja IPV jatkaa Superpesiksessä kaudella 2019.

Kautta on jäljellä kaksi ottelua. Tiistaina IPV matkustaa Kiteelle ja torstaina kauden päätösotteluun Ukonniemeen saapuu vieraaksi Hyvinkään Tahko (huomioikaa poikkeuksellinen alkamisaika klo 17.30).

Konsta Kurikan kausi on päättynyt. Lue Kurikan tuore haastattelu Täältä

Muilta osin joukkue on pelikuntoinen, mutta pikkuvammoja on toki useammalla pelaajalla. Sunnuntaina pelinjohtaja Petri Tuuva uumoili ottelun jälkeen, että Joona Sikiö syöttää tällä viikolla molemmat ottelut, mutta muuten suuria muutoksia kokoonpanoon ei ole luvassa.

Tilastopuolella jännitetään lähinnä Jere Dahlströmin lyötyjen saldoa. Hän saavutti sunnuntaina 100 lyödyn rajan tällä kaudella. Yksikään pelaaja IPV:n historiassa ei ole vastaavaan yltänyt. Henkilökohtainen kausiennätys Dahlströmillä on 3+101=104 Koskenkorvan riveissä parin kauden takaa. Oma henkilökohtainen ennätys on siis muutaman onnistumisen päässä.

 

Lähde: IPV

Merkitty tunnisteella

Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background