Lasten ja nuorten elokuvakerhot aloittavat pääkirjastolla

Kirjoittaja - 15.08.2018

LAPPEENRANTA Pääkirjaston suositun aikuisten elokuvakerhon innoittamana kirjasto aloittaa kaksi uutta elokuvakerhoa!  Lasten elokuvakerho alkaa tiistaina 4.9. ja nuorten elokuvakerho starttaa torstaina 13.9.

Lasten elokuvakerho on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille. Syyskaudella katsellaan hilpeitä elokuvia. Jokaiseen elokuvaan kuuluu pieni alustus elokuvan taustasta. Kokoontumiset tiistai-iltaisin klo 17-19.30 (elokuvan pituuden mukaan) pääkirjaston Heili-salissa. Kerhoon voi ilmoittautua pääkirjaston lastenosastolla, mukaan mahtuu 50 katsojaa.

Nuorten elokuvakerho on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille. Syyskaudella teemana on kirjoihin perustuvat elokuvat. Myös nuorten elokuviin kuuluu pieni alustus elokuvan taustasta. Kokoontumiset ovat torstai-iltaisin klo 17-19.30 (elokuvan pituuden mukaan) pääkirjaston Heili-salissa. Nuorten elokuvakerhoon voi ilmoittautua pääkirjaston neuvonnassa, mukaan mahtuu 50 katsojaa.

Elokuvakerhot kokoontuvat kerran kuussa, neljä kertaa syksyllä ja neljä kertaa keväällä. Kerhot ovat maksuttomia, mutta sisään pääsee vain ilmoittautuessa annettavalla elokuvapassilla.

 Ohjelma on nähtävissä vain kirjastossa tekijänoikeudellisista syistä

Lähde: Lappeenrannan kaupunki


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background