Nuorisotoimi järjestää matkan Elämä lapselle -konserttiin

Kirjoittaja - 16.08.2018

LAPPEENRANTA Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimi järjestää matkan Elämä lapselle -konserttiin Helsinkiin Hartwall Areenalle keskiviikkona 12.9.2018. Konsertilla tuetaan lastentautien tutkimustyötä sekä Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa.

Konsertissa esiintyvät suomalaiset huippuartistit, kuten Isac Elliot, Evelina, Elastinen, Mikael Gabriel, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Aleksanteri Hakaniemi, Saara Aalto, Nelli Matula sekä Pikku G.

Nuorisotoimen järjestämä matka kustantaa osallistujalle 47 euroa. Hinta sisältää bussimatkan ja konserttilipun. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua vain täysi-ikäisen seurassa.

Matkalle tulee ilmoittautua sähköisen verkkolomakkeen kautta. Matka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Konserttimatkalle mahtuu enintään 50 henkilöä.

Bussi kohti Helsinkiä lähtee Lauritsalatalolta klo 14. Lähtö keskustasta Technopoliksen edestä on klo 14.15 ja Skinnarilasta Merenlahdentien pysäkiltä klo 14.40. Konsertti alkaa klo 19 ja päättyy klo 22, jonka jälkeen on edessä paluu Lappeenrantaan. Paluukyyti on Lappeenrannassa puoliltaöin ja se kulkee Merenlahdentien ja keskustan pysäkkien kautta takaisin Lauritsalatalolle.

Lähde: Lappeenrannan kaupunki


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background