Eksote avaa kumppaneille mahdollisuuden osallistua sote-alan digitalisointiin

Kirjoittaja - 17.08.2018

ETELÄ-KARJALA Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä (Eksote) käynnistyy kuluvan syksyn aikana Testbed-ohjelma, joka avaa yhteistyökumppaneille mahdollisuuden integroitua Eksoten käyttämään sähköisen asioinnin alustaan ja hyödyntää sen palveluita. Hankkeessa luodaan Etelä-Karjalaan innovaatio- ja testiympäristö, joka mahdollistaa teknologian ja älykkäiden palveluiden kehittämisen aidoissa palvelutapahtumissa. Alustan tuottaa 2M-IT Oy.

– Tavoitteenamme on ekosysteemikehittämisen avulla kyetä huomioimaan asiakas kokonaisuutena, sujuvoittamaan hänen palvelupolkuaan ja hoitamaan hänen asiansa mahdollisimman tehokkaasti kerralla kuntoon. On kaikkien etu, että ratkaisujen toteuttamisen aikataulu nopeutuu ja kustannukset keventyvät. Kumppanit pääsevät kokeilemaan ratkaisujaan matalalla kynnyksellä tietoturvallisessa ympäristössä ja sovittamaan ratkaisuitaan markkinatarpeita vastaaviksi, toteaa Eksoten tietohallintojohtaja Toni Suihko.

– Toimintamalli on merkittävä edistysaskel, jonka kautta saadaan hyödynnettyä jo kansallisesti kehitettyjä ratkaisuja entistä tehokkaammin. 2M-IT tukee asiakkaitaan heidän toiminnan kehittämisessä tarjoamalla avoimesti olemassa olevia ratkaisujaan yhteistyön osaksi, kertoo Jari Nevalainen, 2M-IT Oy:n toimitusjohtaja.

Sähköisen asioinnin ekosysteemitoimintaa tukevat palvelut tulevat vaiheittain käyttöön. Ensimmäiset palvelut ovat käytettävissä syksyn kuluessa ja ensimmäisiä kumppaneita odotetaan mukaan välittömästi palvelun avauduttua.

Lähde:Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background