Imatra hakee vuoden kaupunkibiisiä sanoituskilpailulla

Kirjoittaja - 22.08.2018

IMATRA Imatrasta kertovia lauluja on levytetty eniten ehkä koko Suomessa kaupungin kokoon nähden. Nyt on kuitenkin aika uudelle Imatra-kappaleelle kaupungin 70-vuotisjuhlan kunniaksi. Imatra julisti vuoden kaupunkibiisin sanoituskilpailun alkaneeksi 18.8.2018 ja kilpailu päättyy 30.11.2018. Kilpailu on kaikille avoin ikään, sukupuoleen, ja kielitaustaan katsomatta. Sanoitus voi olla poppia, rockia, iskelmää, hip-hoppia tai mitä tahansa muuta lajityyppiä.

Lisäksi Imatralla toteutetaan kaupungin baarien välinen sanoituskilpailu. Baarit voivat ilmoittautua kisaan lähettämällä vapaamuotoisen viestin sarianna.purtilo@imatra.fi  viimeistään 31.8.

Kaikki baarikilpailun tuotokset osallistuvat Imatra-sarjan kilpailuun. Baarikilpailun parhaalle sanoitukselle on luvassa erikoispalkinto, joka on huippukokin tarjoama gourmet-ateria koko kilpailuun osallistuneelle kyseisen baarin kanta-asiakasporukalle. Kuka tahansa voi käydä pudottamassa baareissa oleviin laatikkoihin oman sanoituksensa.

Pub Vahdissa, Startti Pubissa  ja Bar Kengurussa järjestetään syksyllä 2018 biisisanoittamoita, joihin kuka tahansa sanoittamisesta kiinnostunut imatralainen on tervetullut hiomaan omia sanoituksiaan, alusta oman sanoituksensa tekemisen tai vain kuuntelemaan ammattilaisten vinkkejä sanoittamiseen. Biisisanoittamoita vetävät paikalliset muusikkonäyttelijät Aki Honkatukia ja Heikki Pöyhiä. Biisisanoittamot järjestetään seuraavasti:

  • Startti Pub (Wanha mestari) 22.9. klo 21-
  • Pub Vahti 13.10. klo 20-
  • Bar Kenguru 27.10. klo 21-

Voittajasanoitukset valitsee Music-Brosin jäsenet yhdessä muusikko Harri Saksalan kanssa. Lisätietoja Sarianna Purtilo (sarianna.purtilo@imatra.fi) tai Arto Lindholm (arto.lindholm@humak.fi)

Imatran kaupunkisanoituskilpailu on osa valtakunnallista sanoituskilpailua, jossa etsitään uusia, kaupunkiympäristöä kuvaavia, laulujen sanoituksia. Siinä on neljä sarjaa: valtakunnallinen sarja,  Imatra-sarja, Riihimäki-sarja ja Turku-sarja.

OSALLISTU SANOITUSKILPAILUUN TÄSTÄ

Merkitty tunnisteella

Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background