Paahtonäytöksiä ja discoilua Lehmus Roasteryssa lauantaina

Kirjoittaja - 24.08.2018

LAPPEENRANTA Lappeenrantalainen kahvipaahtimo Lehmus Roastery järjestää avoimet ovet ja päästää yleisön poikkeuksellisesti seuraamaan kahvin paahtamista aivan lähietäisyydeltä lauantaina 25. elokuuta. Tilaisuus on harvinainen, sillä kahdesti Suomen parhaaksi paahtimoksi valittu Lehmus Roastery on järjestänyt aiemmin vain kahdet julkiset avoimet ovet.

“Kiireisen kesän jälkeen on ensimmäistä kertaa mahdollisuus päästää kansa lähietäisyydelle katselemaan paahtimoa. Kahvilan puolelta monet asiakkaamme tuntuvat katselevan kiinnostuneita paahtotyötä, joten haluamme näyttää, mistä se kahvin tuoksu linnoituksen kulmilla syntyy,​” kertoo paahtomestari ​Visa Tuovinen​.

Kello 12 ja kello 15 järjestettävissä näytöksissä paahtomestari Tuovinen johdattelee katsojat paahtamisen saloihin. Kuinka paljon kahvia voi paahtaa kerralla? Kauanko yksi paahto kestää? Entä milloin kahvi on paahtamisen jälkeen parhaimmillaan? Miksi erikoiskahvia kutsutaan erikoiseksi? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaus samalla, kun Tuovinen paahtaa Lehmus Roasteryn suosittuja kahveja.

Valaistu Satamatie kutsuu discoilemaan illalla

Avoimet ovet jatkuvat illalla dj-keikalla, kun lemiläislähtöinen DJ ​Juho Kuukka​ ajaa vanhanaikaisen dj-pakettiautonsa Satamatien pihaan ja soittaa vinyyleiltä electroa, discoa ja AOR -musiikkia – muun muassa. Vinyylit pyörähtävät levylautasella kello 18 alkaen. Samalla valaistaan myös Satamatie 6:n kiinteistö ensimmäistä kertaa paahtimo-kahvilan historiassa myös ulkopuolelta Sataman valojen hengessä.

Kuvassa Lehmus Roasteryn paahtomestari Visa Tuovinen ja paahtaja Jussi Tyrisevä paahtimen äärellä. Kuva: Arttu Muukkonen


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background