Radio Saimaan Lasten Uutiset aloittaa syyskauden

Kirjoittaja - 24.08.2018

LAPPEENRANTA Kevätkaudella 2018 suuren suosion saavuttanut Lasten Uutiset radio- ja podcast-sarja aloittaa syyskauden 2018 tänään perjantaina 24.8.2018. Lasten Uutiset ovat lasten itsensä toimittamia ja ankkuroimia uutisia, jotka esitetään Radio Saimaassa perjantaisin Keskipäivissä tasatunnein klo 10-14. Radioesitysviikon jälkeen uutisia voi kuunnella myös podcasteina Radio Saimaan sivuilta.

Lavolan alakoulu toimittaa ja ankkuroi pääosin syyskauden Lasten Uutiset. Muutkin Etelä-Karjalan alueen alakoulut voivat halutessaan ottaa yhteyttä, mikäli ovat kiinnostuneita Lasten Uutisten toimittamisesta ja ankkuroimisesta. Lisätietoja antaa Lasse Hyytinen p. 045 6460 170 lasse@radiosaimaa.fi.

Lasten Uutisten tarkoituksena on  antaa alakouluikäisille lapsille mediakasvatukseen liittyen mahdollisuus kokeilla oikeaa radiotoimitusta, käsitellä uutisointeja lähdekriittisesti sekä tutustuttaa lapset äänitekniikkaan. Radio Saimaa tuottaa Lasten Uutiset ilman julkista rahoitusta yhteistyökumppaniyritysten tuella.


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background