Lappeenrannan kaupunginteatterin infotilaisuus maanantaina 3.9.2018 klo 13

Kirjoittaja - 27.08.2018

LAPPEENRANTA Lappeenrannan kaupunginteatterin syyskauden avaa suuren näyttämön ensi-iltanäytelmä Suutarin tyttären pihalla. Yleisö voi tutustua näytelmään etukäteen avoimessa infotilaisuudessa maanantaina 3.9. klo 13. Tilaisuus järjestetään kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Kaupunginteatteri toivottaa kaikki tervetulleiksi infotilaisuuteen.

Timo Sokuran ohjaaman hupaisan kansannäytelmän tapahtumat sijoittuvat maaseudulle, saidan suutarin Asarias Kitusen taloon. Talossa pidetään myös täysihoitolaa, ja mitä kummallisimmat vieraat häärivät mukana tarinassa. Suutarin tyttärellä riittää kosijoita, rakkautta on ilmassa, ja siitä saa osansa jokainen. Reino Helismaan näytelmä sisältää Toivo Kärjen säveltämää musiikkia, jota suurella näyttämöllä säestää kolmihenkinen orkesteri.

Infotilaisuudessa nähdään katkelma näytelmästä. Tilaisuudessa pääsee myös kuulemaan ohjaaja Sokuran ja muun työryhmän ajatuksia. Infotilaisuuteen on vapaa pääsy.

Suutarin tyttären pihalla -näytelmän ensi-ilta on lauantaina 8.9. klo 19 kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Lisätietoja: 

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura(at)lappeenranta.fi

Lisätietoa näytelmästä, esitysaikataulut ja liput: lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Suutarin-tyttaren-pihalla


Lukijoiden mielipiteet

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Vaaditut kentät ovat merkitty tähdellä *Current track
Title
Artist

Background