Aineisto-ohjeet

Radioaineisto

Kaikki mainosaineisto tulee toimittaa osoitteeseen aineisto@radiosaimaa.fi

Esitysohjeissa on nimettävä mainos-spotit selkeästi. Mikäli erillisiä ohjeita ei toimiteta, ajetaan kaikkia spottiversioita vuorotellen.

HUOM! Valmis radiospotti-aineisto on oltava toimitettu Radio Saimaalle viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen spottikampanjan alkua. Myöhemmin toimitetut käsitellään pikana ja perimme niistä 50€ pikatoimitusmaksun.

Kaikki valmiit radio-spotit ennakkotarkastetaan. Ennakkotarkastuksessa mainos voidaan hylätä tai kieltää myöhemmin, mikäli mainos ei enää vastaa yleisiä periaatteita tai viranomaiset niin edellyttävät, tai jos äänen laatuvaatimukset eivät täyty. Ennakkotarkastus ei rajoita Mainostajan vastuuta mainoksen sisällöstä.

Mikäli mainosaineistoa tai sen osaa ei hyväksytä esitettäväksi, siitä ilmoitetaan välittömästi Mainostajalle. Mainostajan on toimitettava uusi tai uusittu aineisto Radio Saimaalle kahden (2) päivän kuluessa ilmoituksesta. Mikäli näin ei tapahdu, tai aineisto ei vastaa mainosten sisältöä koskevia vaatimuksia, Radio Saimaalla on oikeus jättää se kokonaan esittämättä.

Äänitiedostot 16bit tai 24bit, wave tai mp3.
Mp3-tiedosto: 41,1hHz tai 48kHz normal stereo, vähintään 128 kbps tai parempi laatu. Äänentason tulee noudattaa EBU R128 ohjeistusta.

Mikäli sinulla ei ole valmista radiomainos-aineistoa, tuotamme mainostajillemme radiospotit omalla studiollamme edullisesti alk. 50€/spotti.

Verkkomainosaineisto (display, mobiili)

Aineiston toimituksen yhteydessä ilmoitettava seuraavat tiedot:

Mainostajan ja kampanjan nimi

Julkaisupäivä(t)/-aika

Kohdemedia (mikä mainospaikka)

Kampanjan www-osoite, johon mainoksen tulee klikatessa ohjata

Mainostajan yhteystiedot

Materiaalin toimittajan yhteystiedot / yritys / yhteyshenkilö

Aineiston toimitus viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen kampanjan alkua.

Mikäli sinulla ei ole valmista verkkomainos-aineistoa, suunnittelemme mainostajillemme nettibannerit edullisesti 25€/kpl.Current track
Title
Artist

Background