Mainostajalle

Alueellinen radiomainonta

Radio Saimaa tarjoaa mainostajille vahvan paikallisen ja vaihtoehtoisen verkkomedian Etelä-Karjalan maakunnassa. Olemme ainut riippumaton ja paikallinen verkkomedia, joka toteuttaa, tiedottaa, uutisoi ja toimittaa juttuja puolueettomasti alueen tapahtumista, ihmisistä, ilmiöistä, kulttuurista, hyvinvoinnista, päätöksistä ja muista alueellisista asioista.

Radion vahvuudet

Suomalaiset rakastavat radiota, se on ystävä, johon luotetaan. Radio on mediana vakaa ja pysyvä. Se ei tule katoamaan mihinkään. Ainoastaan alustat muuttuvat ja siirtyvät verkkoon. Radio koetaan tunnemediaksi, sillä se rakentaa yksilöllisiä mielikuvia ja tempaisee kuuntelijansa mukaan tarinoihin.

Kontaktihinnaltaan radiomainonta kestää hyvin vertailua muiden medioiden kanssa. Kuuntelijat ovat kustannustehokkaasti tavoitettavissa päivän parhaaseen aikaan useita kertoja päivässä. Radio toimii itsenäisenä mainosvälineenä, mutta myös muiden medioiden rinnalla tehostajana ja tukena. Radiomainos ohjaa erittäin tehokkaasti kuluttajan verkkoon.

Nettiradiota voi kuunnella lähes millä tahansa laitteella, joka on yhteydessä verkkoon. Yleisesti nettiradio kasvattaa kuulijakuntaa 10% vuositahdilla.

JO YLI 2 MILJOONAA SUOMALAISTA KUUNTELEE RADIOTA NETISSÄ TAI PUHELIMELLA PÄIVITTÄIN!

Miksi valita Radio Saimaa?

1. Radio Saimaa on Etelä-Karjalan alueen ainut paikallinen ja riippumaton verkkomedia
2. Tavoittamme viikoittain yli 35 000 paikallista asukasta radion, kotisivujemme sekä SOMen kautta
3. Radio Saimaan kaikki sisältö tehdään paikallisesti ja on suunnattu paikallisille kuluttajille
4. Tavoitamme kuuntelijat HELPOSTI! (nettisivujen playerin kautta kuuntelu kotona, työpaikoilla ym.)
5. Tavoitamme autoilijat bluetooth tai verkkoyhteydellä (autoradiot)
6. Tavoitamme kuuntelijat mobiilisti selaimen playerin kautta, Radio Saimaan omien puhelinsovellusten kautta, sekä useiden yleisien radiosovellusten välityksellä  joissa Radio Saimaa kuuluu
7. + aktiivinen tiedotus ja uutisointi verkkosivujemme kautta

Tehokkaiden mainoskampanjoiden lisäksi toteutamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä muita ääni- ja verkkomainonnan ratkaisuja ohjelmayhteistyöpaketeista paikallisiin promootioihin.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää: Soita p. 045 6460 170 tai email myynti@radiosaimaa.fiCurrent track
Title
Artist

Background