OroBelissimo musiikkileiri

Lasse Heikkilä ja Jasmin Mönkkönen

 

OroBelissimo on huippuopetusta jousisoittimille ja lauluun 23.-29.7.2018. Paikkana leiritykselle oli jo kuudetta kertaa Oronmyllyn loma- ja kurssikeskus Särkisalmella. Opetuksessa keskityttiin tänä vuonna Lasse Heikkilän musiikkiin ja klassisen musiikin mestariteoksiin. Säveltäjä Lasse Heikkilä oli leirillä itse paikalla opettamassa. Leirillä oli useita esiintymisiä ja päätteeksi konsertoitiin Heinäveden kirkossa n. tuhannelle kuulijalle.

Uusia ystäviä, mukavia muistoja, uuden oppimista, kesäistä menoa – tätä kaikkea tarjosi Oro Bellissimo 2018. Musiikin lisäksi leirillä oli paljon muutakin mukavaa tekemistä mm. musiikin olympialaiset, yöohjelmaa, seuraleikkejä, luontoretki, saunomista ja uimista ym.

Opettajina leirin johtaja Lehari Kaustel, Lasse Heikkilä, Vilja Riutamaa, Taimi Kopli, Sakari Tervo ja Sanna-Kaisa Ruoppa. Leiriläisiä oli tänä vuonna Suomesta ja Virosta.

Säveltäjä Lasse Heikkilä sekä viulisti ja Sibelius Akatemiassa opiskeleva Jasmin Mönkkönen Radio Saimaassa studiovieraina. Lisäksi puheliyhteyteen saatiin leirin taiteellinen johtaja ja kapellimestari Lehari Kaustel. Kuuntele podcast.

(Artikkelikuva: Lasse Hyytinen)
Current track
Title
Artist

Background