Tietoa meistä

Mikä on Radio Saimaa?

 

Radio Saimaa on uusi, raikas, vaihtoehtoinen, riippumaton ja ainoa Etelä-Karjalan alueellisiin asioihin keskittyvä online-radio. Ohjelmaa ja kanavan sisältöä tehdään paikallisesti ja paikallisille ihmisille Etelä-Karjalan alueella. Lisäksi tuotamme erilaisia erikoisohjelmia kentältä ja podcasteina.

Radio Saimaa kuuluu netissä ja mobiilina arkisin klo 8.00-16.00

Tarjoamme monipuolista ja soittolistavapaata musiikkia, sekä ajankohtaista sisältöä paikallisista tapahtumista, ihmisistä, ilmiöistä, hyvinvoinnista, kulttuurista, yrittämisestä, politiikasta, päätöksistä jne. Haastattelussa on viikottain mielenkiintoisia vieraita eri aloilta.

Radio Saimaan sivuilla voit kuunnella podcasteja myös jälkikäteen. Lisäksi kirjoitetut online-verkkouutisemme tiedottaa, mitä maakunnassa ja kotimaassa tapahtuu.

Radio Saimaata voit kuunnella lähes kaikilla laitteilla, jotka ovat yhteydessä verkkoon. Helpoin tapa kuunnella kanavaa on tulla radiosaimaa.fi sivulle, avata playeri ja paina play! Kanava kuuluu myös Radio Saimaan omissa puhelinsovelluksissa (lataa tästä ilmaiseksi android app), sekä useissa yleisissä radiosovelluksissa mobiilisti.

Suora stream osoite:
https://streams.radio.co/sa0c7c4401/listen
(HUOM! Ohjelmaa lähetetään arkisin klo 8-16. Muina aikoina stream-osoitteeseen ei pääsyä)

Toivomme, että viihdyt seurassamme niin radiossa, verkkosivuilla kuin somessa. Lähetä biisitoiveita chatin kautta ja ilmoita juttuvinkkejä sekä tiedotteita paikallisista aiheista. Osallistu ja vaikuta!

Tiedotteet ja juttuvinkit sähköpostilla osoitteeseen info@radiosaimaa.fi.

Suoraan lähetykseen voit soittaa arkisin klo. 10-14 p. 045 138 0088
(normaali lanka- tai matkapuhelinmaksu)Current track
Title
Artist

Background